Namaskaar!... och hälsningar från Lord Jagannaths land. Bhubaneswar - tempelstaden; huvudstaden av Odisha är mitt modersmål. Odisha, berikat med kulturarv, arkitektur arv och dolda pärlor råkar vara Indiens ande. De magnifika tempelarna, de ikoniska landmärkenna, de fängslande strandlinjerna, den äventyrliga djurliv sanctuaries och nationalparker, drar de migrerande fjädervågen i Chilikasjön i många besökare konsekvent. Jag ville exponera denna skönhet för hela världen, och vi är en av de bästa prisvinnande turoperatörerna i Odisha till din tjänst.

Jag blev utsatt för omfattande ur min barndom och erfarna problem. Detta motiverade mig att utveckla denna bransch och undersöka fullskalig uppnåbarhet som verkligen skulle kunna uppmuntra en semesterare eller en samling av besökare. Och vi kan med stolthet säga att inom några år, med mycket ansträngningar och hårdarbete, är vi nu den prisbelönta turoperatören i Odisha. Det är det sätt på vilket min "Dream Child" Sand Pebbles Tour 'n' Travels (I) Pvt Ltd kom i fokus. Med min erfarenhet och engagemang i denna bransch har jag haft kapacitet att samla en grupp mycket förberedda och erfarna medarbetare som kommer att gå långt utöver deras förpliktelse till hands för att ge våra besökare den mest ideella reseupplevelsen.

Prisvärd turoperatör i Odisha

Idag har vi spridit våra vingar över till New Delhi och Kolkata och arbetar i olika metros i Indien med god vilja med hjälp av Turismavdelningen, Odishas regering och Indiens regering. Att vara en prisvärd turoperatör i Odisha är vårt främsta motto för att ge resenärer en livstid av erfarenhet, en låda full av minnen och glada ansikten.

Med detta vill jag vilja vara varmt välkomna till alla för att besöka vår underbara och charmiga nation och möta sin bottenlösa excellens. Det är min sanna förväntan att gästerna kommer att försöka överväga att undersöka sevärdheter och flora fauna i Indien. Jag skulle vilja försäkra dig om att dess erfarenhet kommer att dröja kvar i sina minnen för första gången.

Min allra bästa för er alla och förväntar dig att välkomna dig i Odisha.

Atithi Devo Bhava!....

Alok Maharana
MD, Sand Pebbles Tours

Begär ett samtal tillbaka

ANMÄRKA RINGA

Ange dina uppgifter nedan för att begära ett samtal och vi kommer snart att komma i kontakt.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!